Over Rohe

 

Arbeidsrecht gaat over menselijke relaties: de soms complexe verhouding tussen werkgever en werknemer. Mijn opdrachtgevers komen bij me voor een snelle en zorgvuldige afwikkeling van de juridische aspecten van de zaak. Maar bij arbeidsrecht spelen emoties en de menselijke kant vaak ook een rol. Daar heb ik oog voor. Ik ben er om mijn cliënten te ontzorgen, ze volledig bij te staan en een eerlijke oplossing te vinden die past bij de situatie en hun rechten. Lang niet altijd is daarvoor een proces nodig. Als er wel een proces nodig is, dan bent u bij mij in goede handen.

Wat mij kenmerkt, is een groot hart voor de zaak en de ambitie om de beste in mijn vak te zijn. Ik ben open, eerlijk, menselijk en transparant. Naast deskundigheid en vakbekwaamheid zie ik vertrouwen en betrokkenheid als de fundamenten waarop mijn dienstverlening is gebouwd. Met deze bevlogenheid en waarden sta ik mijn cliënten bij.

Ik neem mijn werk uitermate serieus, en doe dat met positiviteit en een goed gevoel voor humor.

Over de naam Rohe

De naam van mijn kantoor is ontleend aan de architect Ludwig Mies van der Rohe. Zijn bouwwerken staan bekend om hun strakke lijnen en heldere vormen. Ze staan voor kwaliteit, transparantie en functionaliteit. Less is more. Ik streef ernaar orde en helderheid te creëren in complexe juridische vraagstukken, altijd met kwaliteit voorop en in volle transparantie met mijn cliënten.